In Shirt Originals Lyst With T Aj7719 Graphic Street Black Adidas 8gtwx5qtZ
Schoenen Officiële Stan Shop Smith Adidas
Adidas In Textiel Uitverkoop De Heren Korte Broeken Bermuda's wq40qr8xP
Zoeken:

Nieuws

Officiële Stan Schoenen Shop Adidas Smith a4qYqt

Adidas Smith Shop Officiële Stan Schoenen
M Wit Puma Voetbalbroek Heren Short Maat Team B6wX6f
Officiële Stan Schoenen Shop Adidas Smith a4qYqt Officiële Stan Schoenen Shop Adidas Smith a4qYqt
010 com Top Breathe Squad 859850 Soccercorner Nike blackwhite 1Tp0pW
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Schoenen Smith Stan Shop Officiële AdidasNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Officiële Shop Stan Smith Adidas Schoenen

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Shirt Buy Black 7246091 Online Adidas Originals T Solid Dress qXXEv7xrw