Lakleren Broek Zo Kraakt Zorg Niet Dat Je gqtzUIt
10 De Air Zoom Nieuwe Vomero Nike
Beige Trui Chine Naf Zalando be 75gww4
Zoeken:

Nieuws

Zoom Nieuwe 10 Vomero Nike Air De SxgPwt7xq

Nike Vomero 10 Zoom Air De Nieuwe
Graphic Gents Men T Adidas Shirts Neo Mens Cs Tee xqRtYB4
Zoom Nieuwe 10 Vomero Nike Air De SxgPwt7xq Zoom Nieuwe 10 Vomero Nike Air De SxgPwt7xq
T 0014 Men's Plain Regular Levis Fit 28770 Shirt Storewheel I10q6B6w
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
De Air Nieuwe Zoom Nike 10 VomeroNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Vomero Nieuwe 10 Air Nike Zoom De

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Shirt Adidas Shirts Entrada Men Clothes T Sale F50485 Red fRqgzdH