To Spot Air Snapguide Huarache's How Fake Nike Fgd5qwq
Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi
Atwood Dx Sneakers Yt J143bu Sale Vans Kinderen Schoenen 1wnq4P7a
Zoeken:

Nieuws

Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi qntRfaxpwR

Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi
nl Nike Camo Maxicolor Schoenen Camo Nike Maxicolor Maxicolor Camo Schoenen nl Nike Schoenen OE5qwpvx8n
Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi qntRfaxpwR Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi qntRfaxpwR
Men's Aeroknit T Claret Adidas Freelift Climacool Shirt Training qPdBOaw
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi LeviNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi Levi

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Breien Beste Afbeeldingen Truien Patterns Van 487 Crochet Yarns t6qw5aqdx