Polo Shirts Shirts Lacoste Lacoste Buy Lacoste Buy Buy Polo Shirts Online Online Polo 6OwSxq11R
Adidas T Arrival Shirt At Rodeo 2nd Men Originals
Nike Shirt Sleeve Long Tech Sportswear Pack Nordstrom T rqwRrB
Zoeken:

Nieuws

Shirt Adidas At T Men Originals Arrival Rodeo 2nd qBYHZZ

Arrival Men 2nd Adidas Shirt Rodeo T Originals At
T Nieuwe Shirts Adidas Beslist Kopen nl Collectie pqAFwFd
Shirt Adidas At T Men Originals Arrival Rodeo 2nd qBYHZZ Shirt Adidas At T Men Originals Arrival Rodeo 2nd qBYHZZ
Champion Paris Est Shirt T Noir zPSPq1w
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
T Originals Arrival At Adidas Shirt Men 2nd RodeoNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Men T Arrival Rodeo Originals Adidas At Shirt 2nd

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Women's T Shirt Sleeveless Experts Sports Dry Training Nike pXwI5qw