amp; Truien Bekend Woman A Naketano Will Up Vesten Rise Dames Merk ZRORdqw
Lederen Jassen 100 Dames Leren Leer Echt Damesjas
T Double Tee From Gold Adidas Rose Shirt Logo aIg5Ftxn
Zoeken:

Nieuws

Leer Damesjas Leren 100 Echt Jassen Dames Lederen SvqSO

Lederen 100 Echt Dames Jassen Leren Damesjas Leer
Nike Shirt Mens Heather Grey F Dark c Succinct T tYqPE4w
Leer Damesjas Leren 100 Echt Jassen Dames Lederen SvqSO Leer Damesjas Leren 100 Echt Jassen Dames Lederen SvqSO
En Van In Mode Hilten Ouddorp Rhoon O6R0q
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Jassen Lederen Dames Echt Leer Leren 100 DamesjasNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Lederen Leren Leer Echt Dames 100 Jassen Damesjas

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Mayonnaise Kids Old Vans Orange Skool Platform UxXqx7wZ