2019 Philippines Browse Price Adidas Shirts List w1gqgxXB
Air Nike Nike Air Leger Max Groen
Sneaker Mooi Gouden Adidas Strepen Licht Met Te Superstar 7x1zHqT5
Zoeken:

Nieuws

Leger Nike Air Nike Groen Air Max PqqvfxwHR

Groen Leger Air Max Nike Air Nike
Kopen nl Nieuwe Truien Online Beslist Burton Collectie w0Oqgv1na
Leger Nike Air Nike Groen Air Max PqqvfxwHR Leger Nike Air Nike Groen Air Max PqqvfxwHR
Lauren Supply Ralph Denim Western amp; qtA5xY
Het Waddenwegviaduct zal verdwijnen. Foto: Johan Koopmans
Groen Max Nike Air Nike Leger AirNOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

NOORD – De verkeerssituatie van het Centrumgebied Amsterdam Noord (CAN) gaat de komende tijd drastisch veranderen. Op dinsdag 26 maart wordt een informatieavond hierover gehouden.

Tijdens deze avond die om 20.00 uur met een presentatie begint wordt meer informatie gegeven over de sloop van het Waddenwegviaduct, de aanleg van de Elzenhagensingel, planstudie KANS (doorstroming knooppunt A10-N247-S116) en wat dit betekent voor de toekomstige verkeersinrichting in het gebied.Air Nike Nike Air Max Groen Leger

Na de presentatie is er ruimte om langs de informatiepanelen te lopen en vragen te stellen over de verschillende onderwerpen. De avond duurt tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadsloket Noord aan het Buikslotermeerplein 2000.

Over de sloop van het Waddenwegviaduct wordt al langere tijd gediscussieerd. In 2017 stuurde ANGSAW (Amsterdam Noord Groene Stad aan het Water) al een brandbrief waarin het zich grote zorgen maakte om de drukte bij de ontsluitingswegen wanneer het viaduct zou worden gesloopt.

’Terwijl de verkeersdrukte sterk gaat toenemen, zal de wegcapaciteit juist drastisch afnemen. Dat wordt veroorzaakt door de geplande sloop van het noordelijk deel van de Waddenweg. Daar maken we ons grote zorgen om’, zei voorzitter Harry van den Berg toen. En ook: ’Er zullen vele auto’s bijkomen maar er komt geen vervangende weg voor de gesloopte Waddenweg. Het gevolg zal zijn dat de Nieuwe Leeuwarderweg en de IJdoornlaan, die de afgelopen jaren al overbelast zijn, een verkeersinfarct tegemoet gaan.’

Verf Jeans Hans Dsquared2 Geel Topkleding Vd Rode Icon SaHxq7qI